justin bieber!

jag och min kompis spelade in ett videoklipp till justin bieber och skickade det till honom och då sa han att vi va skit snygga och att när han kmr till sverige skulle han fixa ett rum till oss på hotellet som han skulle bo på ;) och att vi skulle få vara V.I.P på hans konsert! MOHAHAHA de får inte niiii ;) grrr längtar tills vi får träffa honom den sexbomben!<3333

här är videon vi skickade in!


de kviiiin is bäck <3

TJULULULU har inte bloggat på länge har festat varje dag i en och en halv vecka! woow så busiigt av mig :) men nu är drottningeen tbx ;)
En dag när jag satt på stan och väntade på att min langare skulle komma så kom en dvärg och ba fryser du? jag ba ja? de ser du väl :S han ba vill du låna min tröja? ;) jag ba ehhh HAHAHa nee skulle inte tro de! vill inte ha skabb ;) han ba nej den är ju för stor för dig :D jag ba asså störd! du är ju förfan en dvärg till och med mina löss är större än dig? då gick han iväg sen kom han tbx och ba ska vi gå och ta en fika? jag ba jävla snorvalp gå hem till mamma och peta henne i röven! och äntligen stack han men sen hade han tydligen följt efter mig till festen :s så då bärde jag upp honom och kastade ner honom från ballekongen<3 nu ligger han på sjukhuset och har brytit typ 12 ställen :) men han ger sig inte ändå? han skickade ut sin kompis efter mig som också ligger på sjukhus nu för min vakt tog hand om honom ;)



åhh visst är jag brun och sexig? ;)