mums

idag blev jag kåt! hejdå mongolidhoror.


löshår!

Det här är mitt nya löshår :D så himla fint <3333333 finaste jag nånsin sett! kostade bara 15.000 ganska billigt men det är den bästa kvalitén som nånsin funnits ;)


GRATTIISSSSSSSSSSSS MIG SJ <3

hejsan hoppsan karlsson!
igår fyllde party drottningen år :) hihi alltså jag? :s
blev 16 år! wooooooow började med att mina bratz barbiedockor tog mig till en strippklubb, så jg fick visa upp mina dolda talanger grr ;) sen gick vi till nån skumfest? alla killar ville ju såklart bara ha mig för jag är så snygg så dom stog ju bara runt mig och dissade alla andra tjejer ;) äggade! ja men sen när jag skulle hem imorse så kom dom där fula fjårtiZZZZZZ tjejerna och stampade på mina fötter med sina klackskor :s men jag drog av alla löshåret och då sprang dom iväg!  och eftersom jag hade tappat bort mina skor för jag va så full så gjorde det ännu ondare så nu kan jag typ inte gå? men ska anmäla dom :) äggade igeeen :S jaja när jag va påväg hem så hittade jag några sexiga män som ville festa lite med mig ;) jag hade tagit med lite skum i mina fickor från förra festen så jag kastade ut det på gatan och sen rullade vi i det <3 så himla härligt!





de här va dom sexiga männen jag festade med <3




och det där va skummet jag hade i fickorna :D

whiskhas

y0 bloggish!
skulle bara visa min sexiga tattttto som jag gjorde igår :)


för er miffosar som inte vet vem det är så äre min pojkvän :S

har även tagit spruta mot aids ;) så nu kmr jag leva föralltid <3333333333333333
 

har gjort läppförstoring igen också ;) grrr sexyyyyy <3  föressten kolla hur brun jag har blivit :D solarium hjälper verkligen!m   woooow trodde bara dom ljög förut när dom sa att de funkade :o



har även fått TVÅ kylskåp fullt med bara vitamin well :)



min klass hade skolavslutning idag (jag hade flera veckor innaan eftersom jag är så känd) och då va jag där och kastade vattenballonger på dom och deras "fina kläder" som dom hade köpt på gina trikåt för typ 10 kr :s alla ba NEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJ MINA DYRA KLÄDER! hehehe mobbade... ska ut och bada i min jakuzzi nu med korv ove <3         XOXO gossip grill


kukis

hejj bloggenn! hihiiiii zofiiie bitsch is baaakk in bisssssnesss ;)
på den senaste tiden har jag åkt runt i hela sverige och fått gratis underkläder, en gång la jag tbx det i affären efter att jag hade provat de :) hihihihi busiga jag! tur så va de i stockholm så ingen kmr ju märka nått för där är alla sjuka i huvet :s OMG!!!!!!
jag har föressten handlat lite söta saker till min tungpiercing <3
kuk piercingar :)   
jag köpte alla färger och det blev typ 1 miljon. mkt för er men lite för mig :S ger ju bort typ minst 10 miljoner varje dag!
fast inte till uteliggarna för jag tycker det är jätte roligt att stå och skratta och peka på dom när dom ligger där på gatan och sjunger lite med sina fula gitarrer ;) ibland ger jag dom 1000 kr och då blir dom jätte glada och börjar gråta och då tar jag tbx pengarna och skrattar åt dom och går där ifrån:D rätt åt dom!