snuskis

FICK DEN HÄR BILDEN AV BRITNEY SPEARS NYSS?!??!?! äcklig hora... hehe hon verkar ha vårtor på kroppen också? :s elr så kanske de är vattkoppor hihi då kmr hon ju döööö YES!!! fattar inte vrf jag är vän med en sån skabbis :S EUUUW  hon har sagt att hon har klamydia också sen ligger hon runt med alla bara för att sprida det :( Nu har jag varnat er iaf sötisar ;)
XOXO SOFIIIEEEGIIIHHRLLL

OMG !!!!!!!!

Förlåt era små äckel att jag inte har uppdaterat, hehe senast skrev jag ju att jag skulle uppdatera senare med bilder. MEN jag kan inte göra det längre hihi har hänt lite saker ;)

Först när vi va framme vid båtn så ville ju alla såklart ha autograf och massa sånt men jag pallade fan inte med alla bleka snorungar så jag stack därifrån :s spottade lite på dom så att dom skulle ha nånting att minnas mig med :)
såg att en tjej hade sparat spottet i en burk.. hehe fresh gina trikåt girl :s Men ska vara lite snäll mot henne och ge henne en FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET länk!
www.roevknullaadhd.blogg.se

Ja men nu ska jag berätta vad som hände på kryssningen! Alla ville ju såklart vara med mig men jag kastade lasso på dom och knöt fast dom i stolpar. Ajja jag blev iaf as full ( är ju partyprinsessan nr1 ;) ) och hoppade i vattnet med alla mina dyra saker!! :( Min ifone 5, system kamera, ipad, hummer bil ALLT!!! Även min miachle jäkson väska buhuhuuh </3  Så när dom fick upp mig satte dom mig i fyllecellen och sen fick jag sitta där hela resan.
Satt även nån kärring och gubbe där som va helt störda :s hon ville dra i mina kinder men jag skärde ut hennes öga med mina rosa naglar <3 och gubben va typ as kåt i mig och ba slickade sig runt munnen och jag ba euw du är ful emosnösk! och då börja han snacka finska med mig hehe heeeeelt puckad.. ajja sen på bussen hem igen så va jag full igen juu ;) och då blev busschaffisen och hans schäfer jättte sura på mig så dom slängde av mig och då kom polisgrisen så har setat i fyllecell i några dagar drf har jag inte uppdaterat hihi buusigt :$
Uppdaterar sen om min valborg PÖÖWZZsszszZSzsZSzSZS